Gastenboek

Heb je ook een leuk feestje gehad?
Laat dan hier een reactie achter in mijn gastenboek.

Dank je wel!!!

29 gedachten over “Gastenboek”

 1. We hebben voor Anne de Pippi verkleedkist gehuurd. Het feest was een groot succes! We hebben ook geboft dat we een heerlijk weertje hadden. Zonnetje erbij! Dus lekker zonder jas in Pipikleren naar buiten. De speurtocht was een groot succes. Een prachtige dag met veel lol, lachen en plezier! Leuk hoor die mooie Pippikist en alle accessoires. Dank je wel Monica! Groetjes van Anne van de Putte en haar familie.

 2. Hartelijk dank voor het elfenfeestje. Het was een geweldig succes. Rosa heeft het helemaal gaaf gevonden. Super geweldig en voor herhaling vatbaar.
  Namens Rosa en haar ouders, dank en wie weet tot ziens.

 3. Beste Monica,
  Wat heb je er weer een ontzettend leuke elfjeskist bijgemaakt. En wat een eer dat wij hem als eerste mochten gebruiken. Fleur en alle andere elfjes hebben een leuk elfenfeestje gehad. Zij en wij hopen dat er nog veel elfjes plezier zullen hebben met deze elfjeskist.
  Groetjes Angelique en elfje Fleur

 4. Bedankt voor het huren van je mooie spulletjes uit de piratenkist, we je foldertjes op de creche neergelegd en uitgedeeld hoor!
  Veel succes verdere waarschijnlijk tot ziens!
  Groeten Tessa, Loes & Patty

 5. Wat een leuke Verkleedkist is de prinsessen. De meiden hebben genoten en hebben alle jurken gepast. Wat zit er een hoop leuke spulletjes bij, het is helemaal compleet.
  Bedankt Groeten, Monique

  1. Hoi Monica,
   Dank je wel dat we de piraten kist bij je mochten lenen.
   Wat een geweldig concept is dit. Ik hoop dat je er voorlopig nog mee doorgaat.
   De kids hebben ervan genoten!
   We hadden ook super weer, ze hebben heerlijk in de tuin gespeeld.
   Ontzettend compleet pakket incl speurtocht voor een feestje!
   Groetjes Eveline

 6. Hallo Monica,
  De 5e verjaardag van onze dochter was een groot succes, mede dank zij de elfjeskist. De meiden hebben zich verkleed, zijn prachtig geschminkt, hebben spelletjes gedaan, geknutseld (toverstafjes natuurlijk) bellen geblazen, en vooral heel veel plezier gehad. De map gaf ons inspiratie om de dag aan te kleden! Het was een stress-vrije, super gezellige middag!
  Groetjes van de familie Dowds

 7. Wij hadden de sprookjeskist gehuurd. Wat hebben de kinderen genoten. Er was zoveel keus in kleding, en alles rook ze lekker schoon. We kwamen niet eens toe om alle spelletjes te doen, omdat het verkleden toch wel heel erg leuk was.
  Bedankt namens Nicky en family

 8. Onze dochter Mare werd 6 jaar en wilde erg graag een pippifeest. De kist was erg geslaagd 8 stralende tipi’s ons huis als Vila Kakelbont. Erg leuk de meisjes liepen als echte puppy’s over straat… met 1 been op de stoep en 1 in de goot. Na de speurtocht hebben we nog wat geknutseld. Kortom…. groot succes. Dank voor de kist en de inspiratie. Groet Vivienne

 9. Hoi Monica,
  Allereerst bedankt voor de goede service! Ik heb dit voor het eerst gedaan en het is heel goed bevallen, we hebben niet eens alles gedaan. Het was geweldig gezellig en bedankt gr. van Daniella

 10. Hoi Monica,
  Het feestje van Jorick 5 jaar was zeer geslaagd, ook dankzij de piratenverkleedkist. De jongens en meiden vonden het heel leuk om zich als echte piraten te kleden. De vlaggen en slingers stonden heel leuk en ook de krokodillen vonden de jongens erg leuk. Door het slechte weer hebben we veel spelletjes uit de kist gedaan. -trossen gooien,- spijkerpoepen,- ne blikken gooien.Gelukkig werd het nog even droog zodat we de schat konden zoeken. Het was een leuke en drukke middag, maar zeker geslaagd. Bedankt voor de leuke kist en misschien wel tot volgend jaar!
  Groetjes van Petra en Jorrick

 11. Een huis vol met 9 meisjes, inclusief de jarige Luna en haar zus. En met de Rozenkist werd het feest een groot succes! We hebben de Rozenspeurtocht gedaan en daarna spiegeltjes geknutseld. Als afsluiting aten we pannenkoeken.

  Dank je wel voor de leuke kist!
  Groetjes, Femke, Sander Noa en Luna

 12. Rozenfeestje van Fiene
  Wat is er veel te doen, en wat een leuke spelletjes. De kist is super hier voor. Te veel om te doen te weinig tijd. Alleen maar lachende gezichten! Dank je wel!
  Groetjes van
  Roos, Amber, Lotte, Fiene, Tora & Sarah

 13. Bente 5 jaar
  Het eerste kinderfeestje van Bente was super leuk. De jurken in de kist waren een groot succes en ook de spellen en ideeen waren erg leuk. De meiden hebben er van genoten.

 14. Het feestje van Demi was zo leuk. het verhaal van de zeemeermin de spelletjes en de kleding maakte het helemaal af. Hartstikke bedankt.
  Groetjes Monique

 15. Het brandweerfeestje van Yoran was super. We hadden veel spelletjes uit het draaiboek, maar ook nog “een brandweerslang maken”: een snoepveter of dropveter en daar nibbits aan laten rijgen en opeten
  De houten vlam hadden we gebruikt om waterballen tegenaan te gooien.
  Groetjes, Linda

 16. We hebben een super leuk Rozenfeestje gehad! De spullen uit de kist zijn goed gebruikt. We hebben leuke spelletjes gedaan en een fotolijstje versierd. Het Olafspel en de bingo als ook bowlen was heel erg leuk!
  Een aanrader z’n kist!
  Groepjes Maartje
  en Asila, Kaylee, Merit, Katherina, Fenne & Karlijn

 17. Claire 5jaar heeft een super leuk feestje gehad.
  Programma:
  -Film Wie kent Pipi?
  – Verkleden
  – Cadeautje spel
  – Opdracht Wie is de sterkste, snelste etc.
  – Shirtjes maken dat doet pipi ook
  – Frietjes
  Dank Claudine

 18. Sofie heeft een super feest gehad.
  Ze heeft genoten van alle Frozen spullen!
  Gr. Sofie, Felike, Femke, Hanna, Zoe, Simone en Melanie

 19. Voor het verjaardagsfeestje van James hebben wij de brandweerkist gehuurd. Helemaal compleet met mooie helmen, verkleedkleding en veel leuke spelletjes. Het viel erg in de smaak bij alle kids. Extra leuk dat er diploma’s en traktaties bij zaten. Het contact met Martine was erg fijn. Zeker voor herhaling vatbaar.
  Echt een aanrader!

 20. Vorige week hebben wij de boevenkist geleend! Een kist met vele leuke spullen en activiteiten. Alle kinderen waren echte boeven en natuurlijk was er ook een politie aanwezig! Fijne communicatie en alles was heel netjes! Echt een aanrader!!

 21. Wat een aanrader! We hebben voor Vic themakist Dino gehuurd en wat vonden Vic en zijn vriendjes en vriendinnetjes het leuk! En wij als ouders ook, het zit vol leuke (klassieke) spelletjes in dinothema incl. verkleedkleding Scheelt een heleboel georganiseer en verliep bij ons op rolletjes, zelfs in ons poppenhuisje! Nogmaals echt een aanrader!

  Martine, echt mega bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *